Mp4 video indirici nasıl kullanılır?

 


Youtube videoları izlemek oldukça yaygındır ve bu videolar bilgisayarlarda ve akıllı telefonlarda oynatılabilmektedir. Bir YouTube videosunu oynatmak istersek hemen oynatabilir veya indirip daha sonra oynatabiliriz. Videoyu indirebilir ve formata dönüştürebiliriz. Kullanılabilir birçok araç var, ancak çoğu ücretli. Ücretsiz olarak video indirmek ve videoyu dönüştürmek mümkün değildir. Ytmp4, bu görevde bize yardımcı olan ücretsiz bir youtube'dan mp4'e dönüştürücü ve indiricidir. 

YouTube videoları mp3video.org ile MP4'e nasıl dönüştürülür?

 

YouTube videosunu mp3video.org kullanarak MP4'e dönüştürmek için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir. YouTube'u açın.

 

Videonun indirmek istediğiniz bölümüne tıklayın. Bağlantıyı kopyala'yı tıklayın.

 

Web sitesine gidin ve dönüştürmek istediğiniz YouTube videosunun URL'sini yapıştırın. Videoyu indirmek için "İndir" düğmesini tıklayın.

 

 

Dosya, varsayılan indirme konumuna kaydedilecektir. 

YouTube'dan MP4'e özelliği 

 

Sonsuza kadar ücretsiz

 

Bu site kayıt gerektirmez ve en iyi yanı tamamen ücretsiz olmasıdır. Kimse video indirmek için para ödemek istemez, değil mi? Herhangi bir YouTube videosunu MP4 formatına dönüştürebilir ve indirebilirsiniz. Bu web sitesi, çevrimiçi olarak kullanılabilen ücretsiz YouTube indiricilerinden biridir. 

Sınırsız YouTube indirmesi 

 

Her YouTube indiricisinin sahip olması gereken en önemli özelliklerden biri, sınırsız video indirebilme yeteneğidir. İstediğiniz video ne olursa olsun, sorunsuz bir şekilde indirebilmelisiniz. YouTube indiricilerimiz aynı anda birden fazla video indirmenize izin verir. Ayrıca, herhangi bir boyuttaki videoları indirmenize izin verirken, diğerleri yalnızca belirli bir boyuttaki videoları indirmenize izin veririz. 

Artık en sevdiğiniz YouTube videolarını zahmetsizce indirebilirsiniz. Artık indirilen videoları MP4'e dönüştürebilir ve böylece istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. TV'niz veya diğer cihazlarınız için favori formatınıza da dönüştürebilirsiniz. Mp3video.org akıllı telefonunuzda, bilgisayarınızda, tabletinizde her yerde kullanılabilir.

 

YouTube'dan MP4'e Dönüştürücü Aracı hakkında daha fazla bilgi. Ytmp4, ücretsiz bir youtube'dan mp4'e dönüştürücü ve indiricidir. Birden fazla çalışma modunu destekler (orijinal sesli veya orijinal sesli mp4 video indirme, orijinal sesli veya orijinal sesli youtube'u mp4 videoya dönüştürme ve HD, SD, 144p, 360p, 720p, 1080p gibi tüm video kaliteleri). Bu araç için kalite, boyut, biçim veya diğer seçenekleri belirleyebilirsiniz. Program ayrıca YouTube'dan video oynatmayı da destekler.

https://mp3video.org/sitemap_index.xml

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mp4 Videoları Nasıl İndirebilirim?